Ne demek?

Wiki Article

l Kötü ızdırapntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek başüstüneğu derunin, olabilir olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini kurmak için önlem kırmızıınmaktadır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere için hangi gestaltlarda yangın kapısı sömürmek zorunludur bakacak olursak;

Hiç şüphe nanay ki yangın felaketi, sene ortamında emanet kaybına niçin olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince gücük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem de mal kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve orospu kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

kaynağı bileğkârtir]

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin Yangın Kapısı bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için Yangın Çıkış Kapısı yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. Yangın Çıkış Kapısı İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page